Share This
Scroll Down
Back to main
My Services

Kwetsbaarhedenscans & IT Audits / Pentests

We ontwikkelen inhouse geavanceerde tooling om kwetsbaarheden te identificeren. Onze kwetsbaarhedenscans zijn een mix van white box audits en black box penetration tests. Met onze eigen tooling en ervaring proberen we een compleet beeld van de beveiliging van uw volledige omgeving te verkrijgen. Dit doen we door (cloud) omgevingen, het interne netwerk, endpoints, email security, beleid en je externe netwerk allemaal mee te nemen. Zo krijg je echt een totaalbeeld!

Voor prijzen vraag een offerte aan.
01.

Cybersecurity verbeteren

Heb je zelf geen verstand van cybersecurity? Of rekent je IT partij ordinair veel geld om infrastructuur neer te zetten? Misschien kunnen wij je van dienst zijn! Wie bieden betaalbare en kwalitatief goede services om te helpen met het opbouwen van je infrastructuur en het veiliger maken van je bedrijf. Advies is gratis, implementatie zelf is een eenmalige investering. Zo werken we samen aan een veilige toekomst.

Voor prijzen vraag een offerte aan.
02.

Phishing simulatie & awareness

50 procent van de ransomware aanvallen komt binnen via de email. Phishing mails komen nog (te) vaak door je email security oplossing heen. Daarom is het belangrijk om je personeel te trainen in het herkennen van phishing-pogingen. Bij IeCeTee geloven we hierin, iedereen zou eens in de twee maanden eens een keer een nep phishing mail moeten krijgen. Zo vormen je medewerkers een extra, laatste verdedigingslinie tegen phishing. De simulaties zijn realistisch, zonder misbruik te maken van het vertrouwen van medewerkers of ze beloningen aan te bieden, maar met het doel om samen nog beter en veiliger te kunnen werken!

Voor prijzen vraag een offerte aan.
03.

Fortifier SIEM & SOC

Op basis van een open source SIEM stack monitoren we uw netwerk op aanvallen en verdachte activiteiten. Dit combineren we met het realtime ontdekken van kwetsbaarheden in uw volledige aanvalsoppervlak, dus endpoints, netwerken, websites en de cloud. Email security pakken we daarnaast ook aan met onze eigen email security oplossing en periodieke phishing simulatie. We gebruiken kunstmatige intelligentie om automatisch actie te ondernemen en plaatsen valletjes in uw netwerk om nog meer hackers te vangen. Al met al gebruiken we onze custom integratie van verschillende technische top tools om betaalbaar een volledige security dienst te kunnen leveren.

Voor prijzen vraag een offerte aan.
04.

Advies en beleid

Wij denken graag mee met u en uw situatie, een stukje wandelen of een online meeting inplannen doen we dan ook volledig vrijblijvend, we adviseren u zelfs graag op basis van onze expertise zonder kosten. Dit vanuit onze missie om bij te dragen aan een veiligere online wereld. Ook als daar een keer geen budget voor is. Naast advies kunnen we ook helpen met het opstellen van beleid, het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van een informatiebeveiligingsplan. Wij hebben ervaring met het opstellen van beleid voor zowel kleine als grote organisaties en kunnen u helpen met het opstellen van een beleid dat past bij uw organisatie.

Voor prijzen vraag een offerte aan.
05.

Maatwerk

Vaak is cybersecurity maatwerk, en is er voor jouw casus geen bewezen oplossing. Bij IeCeTee geloven we dat de sleutel tot succes luisteren naar en meedenken met de klant is. Wij hebben in het verleden gezien dat veel security bedrijven bijvoorbeeld een scan aftrappen en je laten zitten met de resultaten. Om dit te voorkomen is het ons doel om met alle cybersecurity gerelateerde problematiek mee te kunnen denken en sparren, mits je zelf hier de kennis/kunde niet voor hebt. Zo proberen wij te ontlasten zo veel als wij dat kunnen en kan jij hopelijk zoveel mogelijk bezighouden met je echte werk.

Voor prijzen vraag een offerte aan.
06.

Do you want me for project?

Get in Touch
Close